Route/parkeren

 

Parkeren

In de directe omgeving van BaiYok voor thuis vindt u vaak nog wel een parkeerplaats in de nabijheid op straat.

Vooral op de Badhuiswal is het gemakkelijk om de auto even te parkeren. Wel opletten dat het laatste stuk van de Badhuiswal alleen bedoeld is voor vergunninghouders.

Routes vanuit het zuiden

Afkomstig uit de richting Amersfoort/Kampen
U komt vanaf de A28 over de IJssel Zwolle binnen. U neemt de afslag Zwolle-Centrum. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf. Bij het stoplicht linksaf (Pannekoekendijk), de eerste rotonde rechtsaf en de tweede rotonde rechtdoor. U rijdt langs de singel aan uw rechterhand. U gaat kort achter elkaar tweemaal bij een stoplicht rechtsaf over de brug en direct links ligt  BaiYok voor thuis.

Afkomstig uit de richting Hattem/Wezep
U gaat richting Zwolle over de Oude IJsselbrug. Aan het einde bij de stoplichten r.a. en direct wer l.a. (Nieuwe Veerallee)   Zie verder de omschrijving uit de richting Zwolle-Zuid.
U kunt uiteraard ook via de A28 rijden. Zie dan verder de omschrijving uit de richting Amersfoort/Kampen.


Afkomstig uit de richting Apeldoorn
U volgt de A50 tot de aansluiting met de A28. U gaat richting Zwolle. Zie verder de omschrijving uit de richting Amersfoort/Kampen


Routes vanuit het oosten

Afkomstig uit de richting Almelo
U komt op de N35 Zwolle binnen. U volgt de Ceintuurbaan. Bij de Meppelerstraatweg (McDonald) gaat u linksaf en bij de eerste rotonde gaat u rechtsaf de Hogenkampsweg op. U gaat bij de volgende rotonde linksaf. Eerste stoplicht rechtdoor de van Wevelinkhovenstraat in. Vlak voor de volgende stoplichten is links de ingang van parkeergarage Diezerpoort. Bij het stoplicht links en direct volgende stoplicht rechts de Diezerpoortenplas op. Na 100 m. direct over de brug ziet u BaiYok voor thuis liggen op de hoek aan de linkerkant.

Afkomstig uit de richting Deventer
(wanneer u niet via Apeldoorn rijdt):U komt via Wijhe op de N337 Zwolle binnen. De Wijheseweg gaat over in de IJsselallee. Deze rijdt u helemaal af. Zie verder de omschrijving uit de richting Zwolle-Zuid.


Route vanuit het noorden

Afkomstig uit de richting Meppel
U neemt de afslag Zwolle-Centrum. Onderaan de afrit gaat u linksaf (Burg. Roelenweg). Eerste rotonde r.d., 2e rotonde r.a. en dan de eerste straat links (Assiestraat, vervolgens Menno van Coehoornsingel). U passeert hier het parkeerterrein Noordereiland Aan het einde van de straat ziet u recht tegenover de T-kruising BaiYok voor thuis.