Bestellen (afhalen) 038 4232705

U kunt bij BaiYok voor thuis bestellen op tel nr 038 4232705.
- Di t/m do en zo telefonisch bestellen mogelijk van 14 tot 20 uur
- Vr en za bestellen telefonisch mogelijk van 14 tot 20.15 uur

Op beide Paasdagen, ook op maandag, is BaiYok voor thuis open voor afhalen. Om die reden zijn wij wel op dinsdag 6 april gesloten.

Vantevoren bestellen betekent in dat het eten klaar staat zodra u binnen komt op de afgesproken tijd.

U kunt van vrijdag t/m zondag en op 1e en 2e Paasdag tussen 16 en 19.30 uur ook bestellen bij het restaurant, tel. 038 4229882. Het menu, de keuze is wel wat beperkter.

U kunt uw bestelling ook mailen naar info@baiyok.nl. Wij zullen dan nog wel even z.s.m. reageren. Na 16 uur 's middags kunt u trouwens beter direct bellen.

En als we een keer door de drukte even niet zo goed bereikbaar zijn kunt u ook een Whatsapp bericht sturen naar 06 12606280, dan nemen wij zsm via Whatsapp contact met u op.

In de winkel bestellen is ook mogelijk als dat een keer zo uitkomt. Als het op dat moment druk is zullen wij u dan vragen om i.v.m. corona even buiten te wachten. De kant- en klaargerechten kunt u uiteraard wel bestellen en direct meenemen.

Let op: wanneer u op dinsdag t/m donderdag bestelt voor na 19.30 uur krijgt u gedurende de lockdown 15% korting op alle menu's en hoofdgerechten met een maximum van 1 menu of 2 hoofdgerechten per bestelling. Deze korting is niet van toepassing op de kant- en klaargerechten, voor-, bij- en nagerechten). Deze actie geldt niet op Kerstavond (24 dec) en op Oudejaarsdag (31 dec).

Is het een keer druk aan de telefoon? Stuur een App met uw bestelling naar 0612606280, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Overige zaken.

Op de menukaart van BaiYok voor thuis vindt u al onze take away gerechten. U kunt de maaltijd dan in overleg met ons op het door u aangegeven tijdstip ophalen. Het gebruikte verpakkingsmateriaal zorgt er bovendien voor dat het eten goed op smaak en warm blijft, ook bij een reisafstand van tenminste 30 minuten.

Bezorgen:
- Wij bezorgen normaal gesproken niet. Voor grotere bestellingen (> €100,00) kunnen we in overleg wel bezorgen (taxi-service, 50-50 binnen Zwolle, daarbuiten kostprijs). Voor kleinere bestellingen ook, maar dan zijn alle kosten voor u.

Dinnerservice / catering:
- Catering voor grotere gezelschappen (12 of meer personen) kunnen wij voor u verzorgen. Voor informatie: zie verder de button catering. Ook kunt u met ons contact opnemen: bellen 038 4229882 of een e-mail sturen naar info@baiyokvoorthuis.nl

Ons eten wordt grotendeels a la minute (vers) bereid. Dit betekent dat bij grote drukte de wachttijd soms wat kan oplopen. Wij vragen hiervoor uw begrip.