Bestellen (afhalen) 038 4232705

Let op: op dinsdag 21 september 2021 is BaiYok voor thuis ook gesloten!

U kunt bij BaiYok voor thuis bestellen op tel nr 038 4232705.
Dinsdag, woensdag en zondag telefonisch bestellen mogelijk van 14 tot 20 uur
Donderdag, vrijdag en zaterdag telefonisch bestellen mogelijk van 14 tot 20.30 uur

Vantevoren bestellen betekent in dat het eten klaar staat zodra u binnen komt op de afgesproken tijd.

U kunt uw bestelling ook mailen naar info@baiyokvoorthuis.nl. Wij zullen dan nog wel even z.s.m. reageren. Na 16 uur 's middags kunt u trouwens beter direct bellen.

En als we een keer door de drukte even niet zo goed bereikbaar zijn kunt u ook een Whatsapp bericht sturen naar 06 12606280, dan nemen wij zsm via Whatsapp contact met u op.

In de winkel bestellen is ook mogelijk als dat een keer zo uitkomt. Als het op dat moment druk is zullen wij u dan vragen om i.v.m. corona even buiten te wachten. De kant- en klaargerechten kunt u uiteraard wel bestellen en direct meenemen.

KNAEKPAS 15% STUDENTENKORTING.
Vanaf 1 augustus 2021 krijgen studenten, die in het bezit zijn van een KNAEKPAS, 15% korting bij BaiYok voor thuis. De korting geldt alleen voor de vaste menu's en de hoofdgerechten met een maximum van 1 menu of 2 hoofdgerechten per persoon per keer. De korting geldt NIET voor de voor-, bij- en nagerechten en voor het kant- en klaarassortiment.

Overige zaken.

Op de menukaart van BaiYok voor thuis vindt u al onze take away gerechten. U kunt de maaltijd dan in overleg met ons op het door u aangegeven tijdstip ophalen. Het gebruikte verpakkingsmateriaal zorgt er bovendien voor dat het eten goed op smaak en warm blijft, ook bij een reisafstand van tenminste 30 minuten.

Bezorgen:
- Wij bezorgen normaal gesproken niet. Voor grotere bestellingen (> €100,00) kunnen we in overleg wel bezorgen (taxi-service, 50-50 binnen Zwolle, daarbuiten kostprijs). Voor kleinere bestellingen ook, maar dan zijn alle kosten voor u.

Dinnerservice / catering:
- Catering voor grotere gezelschappen (12 of meer personen) kunnen wij voor u verzorgen. Voor informatie: zie verder de button catering. Ook kunt u met ons contact opnemen: bellen 038 4229882 of een e-mail sturen naar info@baiyokvoorthuis.nl

Ons eten wordt grotendeels a la minute (vers) bereid. Dit betekent dat bij grote drukte de wachttijd soms wat kan oplopen. Wij vragen hiervoor uw begrip.